طرز تهیه آش رشته | فوت و فن تهیه آش رشته ساده به همراه ویدئو

آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانی و بسیار پرطرفدار است. در ویدئوی زیر طرز تهیه آش رشته و فوت و فن درست کردن این غذای خوشمزه را می‌بینید.

دریافت 15 MB

به گزارش همشهری آنلاین، آش رشته از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است. این آش را غالبا با کشک تهیه می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه آش رشته

برای تهیه آش رشته به مواد زیر نیاز دارید:

لوبیا چیتی: یک پیمانه

عدس: یک پیمانه

پیاز: دو عدد

نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری

سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج

نخود: یک پیمانه

رشته آش: ۴۰۰ گرم

سیر: یک بوته کامل

کشک پاستوریزه

زردچوبه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته | فوت و فن تهیه آش رشته ساده به همراه ویدئو

طرز تهیه آش رشته

مرحله اول

حبوبات آش را از روز قبل در آب قرار داده و دو تا سه بار آب آن‌ها را عوض کنید و دور بریزید.

مرحله دوم

لوبیا چیتی‌ و نخود را نیز در قابلمه‌ای پر از آب بگذارید تا خوب بپزند، در حدی که با فشار دست له شوند. وقتی لوبیا و نخود به این حد رسیدند عدس و سبزی آش را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از چند دقیقه که عدس‌ها نیز کمی پختند مقدار آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

پیاز و سیر را خرد به صورت جداگانه سرخ کنید و هنگام تفت دادن به پیازها کمی زردچوبه بزنید. مراقب باشید سیرها زیاد سرخ نشوند تا طعم تلخ به خود نگیرند. و سپس دو سوم پیازهای سرخ شده را درون قابلمه بریزید. مرحله سوم به سبزی‌ها فرصت دهید تا خوب پخته شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند و عدس‌ها نیز نرم شوند. این پروسه حدود یک ساعت طول می‌کشد.

مرحله چهارم

حالا نوبت به رشته‌ها می‌رسد. رشته‌ها را از وسط نصف کنید و درون قابلمه بریزید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید بالا سر آش بمانید و بدون اینکه رشته‌ها خرد شوند آش را آرام هم بزنید. چون رشته آب را به خود می‌گیرد در حین هم زدن کم کم به آش آب اضافه کنید تا سفت نشود. باید آنقدر به آن آب اضافه کنید تا آش شما کاملا رقیق شود.

مرحله پنجم

بعد از آن کشک پاستوریزه را کم کم به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا در آن حل شود و روی حرارت چند قل بخورد و جا بیفتد. این کار حدود پنج تا ده دقیقه زمان می‌برد. بعد از آن زیر آش را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا آش خودش را بگیرد. آش رشته مجلسی شما حاضر است، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و برای تزئین از پیازداغ، نعنا داغ و کشک استفاده کنید.

کد خبر 730191

  • درمان درد معده با این میوه زرد رنگ | این مواد غذایی باعث ناراحتی‌های معده می‌شود

  • طرز تهیه آش رشته | فوت و فن تهیه آش رشته ساده به همراه ویدئو

  • ببینید | بی‌توجهی عجیب مسی به یکی از پسرانش

  • اظهار نظر نماینده آمریکا در امور ایران درباره آگهی ترحیم برجام

  • بورل: جایگزینی برای برجام وجود ندارد | کسانی که غیر از این فکر می‌کنند خود را فریب می‌دهند

  • ببینید | پاسخ کوبنده نماینده پارلمان یونان به خبرنگار اینترنشنال درباره سپاه

  • پیام توئیتری ایران به آمریکا درباره برجام | امیرعبدالهیان: پنجره توافق از سوی ایران باز است، اما …

  • گرانی های بی منطق توجیهی ندارد | نقطه ضعف ها را بررسی کنیم

  • تحقق شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت است؟ | پاسخ وزیر ارتباطات به این پرسش

  • حکم اعدام دو متهم لغو شد

  • ببینید | بی‌توجهی عجیب مسی به یکی از پسرانش

  • درمان درد معده با این میوه زرد رنگ | این مواد غذایی باعث ناراحتی‌های معده می‌شود

  • تصاویر| این غذاهای بازاری در تهران قدیم رونق داشت | چگونه چلوکباب معروف در حمام طبخ شد؟

  • ببینید | آغاز بارش برف در تهران | پایتخت سفید پوش شد

  • به این شیوه از جزئیات دریافت سود سهام عدالت مطلع شوید

  • عکس‌های واقعی و کمتر دیده شده از شکار پلنگ توسط مظفرالدین‌شاه و ناصرالدین‌شاه در تهران | باغ وحش سلطان صاحبقران را ببینید

  • شرافیت
  • طرز تهیه آش نذری | ریزه‌کاری‌های پخت آش رشته مجلسی

  • فوت و فن‌های پختن آش رشته | طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی | چگونه نفخ حبوبات را بگیریم؟

  • طرز تهیه آش انار خوشمزه | فوت و فن گرفتن بوی زهم گوشت

  • غذای نذری چی بپزم ؟ | ۶ نذری‌ محبوب و پرطرفدار در ایران | چند نذری ساده که سریع آماده می‌شوند

  • لیست کهن‌غذاهای ایرانی در اشعار بواسحاق اطعمه | بورَک؛ غذای محبوب ایرانی‌ها زمان سلطه ترک‌ها بر کشور | انواع آش پای ثابت آشپزی ایرانی‌ها در قرن هشتم

  • شب عید چه غذایی درست کنیم؟ | طرز تهیه ۱۰ غذای خوشمزه ایرانی‌ها که ویژه شب عید نوروز است | سبزی پلو با ماهی رکورددار سفره‌ ایرانیان

  • طرز تهیه رشته پلو ویژه نوروز | چه زمانی برنج آماده آبکشی است؟ | ترفند خوش‌عطر شدن رشته‌های این غذای خوشمزه